Proiecte|

Afaceri cu diplomație, noul proiect al JCI București, urmărește să aducă în contact membrii și partenerii comunității JCI cu mediul diplomatic din București pentru a se familiariza cu agenda economică și politică a ambasadelor de la București și a stabili posibilități de dezvoltare de proiecte împreună cu ambasadele sau de proiecte individuale ale membrilor noștri în țările reprezentate de ambasadele invitate.

Invitata primei ediții este Ambasada Estoniei la București. În cadrul unei întâlniri informale cu durata de aproximativ 2 ore Excelența sa, Doamna Ingrid Kressel, Ambasador al Republicii Estonia la București le va vorbi participanților despre experiența sa diplomatică, despre experiența sa în România precum și despre agenda politică și economică a Ambasadei Estoniei în țara noastră.

Dezvoltarea fulminantă în domeniul digital a atras în ultimii ani antenția tuturor asupra Estoniei. Tot mai mulți antreprenori își pun problema deschiderii unei firme cu sediul în Estonia grație sistemului e-residency precum și altor programe de sprijin pentru start-upuri. Doamna ambasador va răspunde și unei serii de întrebări adresate de membrii JCI fie direct în sală, fie trimise în avans pe pagina de FB a JCI București.

Participarea este gratuita. Locurile sunt limitate.

Inregistrarea pentru eveniment este obligatorie: http://bit.ly/ACD_Estonia

#BeBetter

Comments are closed.

Close Search Window