Cel mai nou proiect al nostru urmărește să aducă în contact printr-o serie de întâlniri  membrii și partenerii comunității JCI cu mediul diplomatic din București pentru a se familiariza cu agenda economică și politică a ambasadelor de la București și a stabili posibilități de dezvoltare de proiecte împreună cu ambasadele sau de proiecte individuale ale membrilor noștri în țările reprezentate de ambasadele invitate. 

Fiecare întâlnire este împărțită în două părți. Prima parte constă într-o prezentare a ambasadorului, a activității sale și a programelor derulate de ambasada gazdă în România. Partea a doua va fi o sesiune de întrebări din partea publicului prezent în sală și întrebări colectate anterior evenimentului.

Invitata primei ediții este Ambasada Estoniei la București.

În cadrul unei întâlniri informale cu durata de aproximativ 2 ore Excelența sa, Doamna Ingrid Kressel, Ambasador al Republicii Estonia la București le va vorbi participanților despre experiența sa diplomatică, despre experiența sa în România precum și despre agenda politică și economică a Ambasadei Estoniei în țara noastră.

Dezvoltarea fulminantă în domeniul digital a atras în ultimii ani antenția tuturor asupra Estoniei. Tot mai mulți antreprenori își pun problema deschiderii unei firme cu sediul în Estonia grație sistemului e-residency precum și altor programe de sprijin pentru start-upuri.

Comments are closed.

Close Search Window