Proiecte|

JCI România vă invită să participați la o sesiune online cu președintele mondial al JCI, Itai Manyere alături de care vom avea discuții interesante legate de ce face organizația la nivel global pe timpul pandemiei dar și ce oportunități oferă aceasta membrilor săi la nivel internațional.
Itai Manyere a fost ales și inaugurat ca președinte al JCI 2020 în timpul Congresului Mondial de la Tallinn 2019. Născut în urmă cu 37 de ani în Gweru, Zimbabwe, Itai Manyere este un fondator al Bluedot Technologies, o organizație care oferă valoare operatorilor de rețele mobile din Africa de Sud, Asia și Europa. S-a alăturat JCI Harare, Zimbabwe în 2004. A activat în Consiliul Local și ca președinte local JCI Harare în 2006. Din 2008, el a ocupat în Consiliul Național al JCI Zimbabwe diverse roluri, devenind în cele din urmă președintele JCI Zimbabwe în 2014. La nivel internațional, Itai Manyere a ocupat funcția de vicepreședinte al JCI în 2015 pentru Africa și Orientul Mijlociu și a fost numit mai târziu în 2016 membru al Comitetului pentru dezvoltarea competențelor în JCI, JCI pentru dezvoltare (2017) și Comitetul de dezvoltare pentru Africa și Orientul Mijlociu, iar în 2018 a fost ales ca vicepreședinte executiv al JCI reprezentând Africa și Orientul Mijlociu. De asemenea el a ocupat funcția de asistent șef al CCI din 2019.
În 2020, anul președinției sale mondiale, moto-ul său este „Bridge the Gap”. El crede cu tărie: „Ca tineri, suntem responsabili să modelăm viitorul pe care ni-l dorim și depinde de noi să profităm de oportunitățile pe care ni le oferă prezentul. Trebuie să dăruim societății actuale munca noastră pentru a oferi un viitor mai bun generațiilor viitoare.”
Alătură-te și află cine este persoana care ne reprezintă la nivel mondial, află direct de la el răspunsul la orice întrebare ai avea legată despre organizația Junior Chamber International. Evenimentul va fi difuzat live pe Facebook și orice întrebări aveți vor putea fi scrise în comentariu și preluate de moderator.

Comments are closed.

Close Search Window