Noutăți|

În perioada 12 – 21 iunie, în cadrul Conferinței Europene JCI găzduită în acest an de Irlanda, JCI România s-a evidențiat prin câștigarea a două premii la nivel european și clasarea în top trei la alte șase categorii.

JCI (Junior Chamber International) este o organizație de tineret a cărei obiectiv este crearea de oportunități de dezvoltare pentru tineri cu scopul de a aduce schimbări pozitive în comunitățile locale din întreaga lume. Cu un număr de peste 260 de membri în județe precum: București, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Timișoara, Târgu Mureș, Suceava și Prahova, JCI România crează impact pozitiv din anul 2003 prin proiectele sale.

JCI România a adus recunoaștere întregii țări prin intermediul activității sale desfășurate în perioada 2019-2020, organizația fiind premiată la nivel internațional la următoarele categorii de proiecte:

Best Local Economic Development Program – Young Entrepreneurs mini MBA by JCI București

Programul Tineri Antreprenori se adresează antreprenorilor aflați în primii ani de la lansarea afacerilor, în etapa de creștere și dezvoltare. Este momentul când, pe lângă pasiune și motivație, antreprenorul simte nevoia de structură și mentorat pentru a face fine tuning în proiectul său. Tineri Antreprenori 2019, ediția a 6-a a acestui proiect, a fost gândită ca un mini MBA menit să ofere acces la resurse și conținut de top pentru a veni în sprijinul celor care își doresc să ducă business-ul la un alt nivel.

Ediția din 2019 s-a bucurat de suportul și experiența ambasadorului proiectului, Alex Dona.

Tineri Antreprenori mini MBA este un program de mentorat împărțit într-o serie de ateliere practice susținute de unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu.

Fiecare temă abordată în cadrul workshopurilor acoperă o parte esențială din activitatea unui antreprenor în interacțiunea sa zilnică din business-ul pe care îl dezvoltă: marketing, comunicare, vânzări, fiscalitate, legal, administrativ, HR. În plus, la final, participanții au acces la 2 întâlniri 1 la 1 cu mentorii alocați pe parcursul programului. Mentorii sunt aleși în funcție de nevoile specifice ale business-ului fiecăruia.

Detaliile programului din edițiile anterioare pe: www.tineriantreprenori.ro și pe pagina de facebook https://www.facebook.com/jcitineriantreprenori/.

Best Local Global Goals Project – Alături de Medici / Alongside medics by JCI Constanta

Programul Alături de Medici s-a desfășurat în perioada martie – mai 2020 producând și oferind în mod gratuit peste 6000 de viziere cadrelor medicale, cadrelor din jandarmerie, poliție și farmaciștilor din județul Constanța. Campania a fost inițiată de JCI Constanța și sprijinită de OMV Petrom, Euromaterna, Asociația VeDem Just Constanța, GEPLAST.

Campania Alături de Medici inițiată la nivelul județului Constanța este în acord cu promovarea Obiectivului de dezvoltare Durabilă al ONU #3, Sănătate și bunăstare – asigurarea unei vieți sănătoase și promovarea bunăstării tuturor la orice vârstă și a ieșit în evidență la nivel european prin inițiativa sa într-o perioadă de criză mondială.

Mai multe detalii:
Facebook: @jciconstanta.ro
E-mail: office@jciconstanta.ro/ pr@jciconstanta.ro
Președinte JCI Constanța: Iacob FILIP
PR & Marketing JCI Constanța: Laura DAVID și Adrian GROSU
Organizator proiect la nivelul județului Constanța: JCI Constanța în parteneriat cu Sian Image Media și Party Balloony.

De asemenea, JCI România a avut alte 7 nominalizări, care au ajuns în top 3 cele mai apreciate candidaturi pentru categoriile:

  • Best Inter-organization Collaboration Project – LOM to LOM Cluj prin intermediul căruia, alături de partenerii lor din JCI Basel, JCI Cluj a asigurat recondiționarea unei școli generale din Cămărașu, județul Cluj.
  • Best Local Corporate Social Responsibility (CSR) Programs -”Make it grow” – JCI Bucuresti și ”Tu ce respiri?” JCI Cluj, ambele proiecte fiind evenimente care implică comunitățile locale în activități de plantare de copaci.
  • Best Local Economic Development Program – Junior Antreprenor JCI Timisoara , program de antreprenoriat pentru elevii din liceu.
  • Best Local Peace Project – ”Peace is Possible” JCI Constanta, prin intermediul căruia peste 600 de persoane din comunitatea constănțeană, cuprinzând reprezentanți ai minorităților și a grupurilor defavorizate, au participat la crearea unui semn al păcii uman pe plaja litoralului românesc.
  • Most Outstanding New member – Brîndușa Meruțiu (JCI Târgu Mureş) a fost remarcată pentru implicarea și rezultatele ei la nivel local în cadrul primului an ca membru JCI.
  • Most Outstanding Local President – Botoș Alexandra (JCI Târgu Mureş), remarcată pentru spiritul de lider și rezultatele avute în organizația locală.

Comments are closed.

Close Search Window