Noutăți|

S-a deschis sistemul de votare pentru programul JCI TOYP 2020 la nivel internațional. Mihai Toader-Pasti este românul remarcabil aflat între cei 20 de finaliști, el poate ajunge în top 10 cu sprijinul publicului. Accesați pagina https://toyp.jci.cc/, click pe profilul lui Mihai Toader-Pasti, click pe butonul „LIKE” .

Puteți citi despre realizările lui Mihai, și pe pagina programului JCI TOYP România 2019: http://toyp.jciromania.ro/editie-2019/

Mihai Toader-Pasti, nominalizat TOYP România în anul 2019, ajunge în TOP 20 la nivel mondial în cadrul campaniei Ten Outstanding Young Persons  2020 desfăşurată de Junior Chamber International (JCI), alături de alți tineri remarcabili din Irlanda, Finlanda, Anglia, Turcia, Siria, Iran și alte țări. Ne bucurăm și ne mândrim cu faptul că România reușește pentru a doua oară o astfel de performanță de la începerea programul în 2015.

Citeste și: Cornel Amariei – între primii 20 in programul TOYP international 2018

Mihai are 9 ani de experiență în proiectarea și construirea de locuințe solare durabile premiate. El a co-fondat două dintre cele mai notorii proiecte ale României: EFdeN și energiaTa, a schimbat o lege pe parcurs, a fost nominalizat la Forbes 30 sub 30 de ani și este Global Shaper, Aspen Young Leader și Climate Reality Leader.

El crede în schimbările sociale prin design inteligent – încorporând arhitectură, design, inginerie și pune sustenabilitatea în centrul a tot ceea ce face.

Mihai a reprezentat deja cu mândrie și cu succes România prin câștigarea a 10 premii cu PRISPA și EFdeN la Solar Decathlon (2012 Madrid, 2014 Versailles, 2018 Dubai) sau UN COP21 și Summit-ul One Planet la Paris, Forumul Urban al ONU din Kuala Lumpur, UNLEASH în Singapore, viitorul muncii Eisenhower în Malaga, CXC la Berlin, întâlnirea ONU la nivel înalt privind protecția climei și orașele din New York, corpul realității climatice din Atlanta și multe altele.

Îi ținem pumnii și vom face tot ce depinde de noi ca el să ajungă în Top 10.

Sursa: JCI România

Comments are closed.

Close Search Window