Parteneri Globali

JCI se mândrește cu colaborările cu alte organizații care îmbunătățesc și amplifică abilitățile membrilor JCI în călătoria lor de conducere în cadrul organizației noastre și dincolo de aceasta.

Unii dintre partenerii noștri cheie sunt enumerați aici.

Fiind cea mai mare organizație de afaceri din lume, ICC împărtășește obiectivul nostru reciproc de a asigura pacea și bunăstarea prin afaceri și antreprenoriat social responsabile. Organizația reprezintă peste 45 de milioane de companii din peste 100 de țări și oferă resurse care permit membrilor JCI să participe la la construirea ecosistemului economic și social

AIESEC este o organizație internațională nonprofit „condusă de tineri, pentru tineri”. Organizația oferă o modalitate de dezvoltare individuală și înțelegere interculturală prin oportunități precum voluntariatul și internship în străinătate. Împreună cu AIESEC, JCI recunoaște și crește talentele înnăscute ale tinerilor lideri din întreaga lume.

Parteneriatul JCI cu ONU a început în 1954 când Consiliul Economic și Social al Organizației Națiunilor Unite (ECOSOC) a acordat JCI statutul de consultant special. ONU ia măsuri pentru unele dintre cele mai presante provocări ale umanității. Relația noastră cu ONU oferă membrilor JCI o perspectivă unică asupra cooperării internaționale și dezvoltării comunității, oferindu-le posibilitatea de a participa la inițiative de schimbare globală.

În scopul de a consolida economia mondială prin investiții inteligente, WBAF lucrează peste granițe pentru a crea resurse financiare pentru antreprenori. JCI și WBAF își folosesc parteneriatul nu numai pentru a încuraja inovația în rândul membrilor JCI, dar pentru a le oferi abilitățile necesare pentru ca ideile lor inovatoare să aibă succes pe piață.

Centrul Ban Ki-Moon pentru Cetățeni Globali este o organizație nonprofit care se concentrează pe leadership, mediere, advocacy și educație, în special pentru femei și tineri. Combinând interesele noastre reciproce în ceea ce privește leadershipul și dezvoltarea comunității, JCI lucrează cu Centrul pentru a aborda provocările globale de astăzi.

Parteneriatul JCI cu Fundația Kofi Annan încearcă să mobilizeze tinerii lideri pentru a face schimbări sociale în beneficiul întregii umanități. Printre alte proiecte, Fundația Kofi Annan se străduiește să atenueze foametea și să sprijine democrația. Prin dialog deschis cu liderii mondiali, JCI și Fundația Kofi Annan colaborează pentru a obține sprijinul cheie al părților interesate pentru soluții politice semnificative.

Parteneri JCI București

Comments are closed.

Close Search Window