Noutăți|

Într-un an atipic și plin de provocări, JCI România a reușit să unească comunitatea oamenilor dornici de implicare în cadrul primei Conferințe Naționale hibrid. Evenimentul fizic a avut loc la Târgu-Mureș în perioada 9-11 octombrie, iar din delegația organizației noastre au făcut parte: Alina Radu (Președinte JCI București), Cătălina Brînză (IPP și Vicepreședinte Dezvoltare Sus), Alexandra Turcu (Vicepreședinte Relații Internaționale) și Irina Botnari (Vicepreședinte Proiecte).

În fiecare an, în cadrul Conferinței Naționale sunt premiate cele mai remarcabile proiecte care au avut impact în comunitate, precum și cei mai implicați membri din toate localele.

În acest an JCI București a obținut următoarele premii la Gala Awards de la Târgu Mureș:

În plus, am avut o serie de nominalizări pentru:

  • Most Outstanding New Member – Gabriel Toma
  • Most Outstanding Local Organization
  • Most Outstanding Local President – Alina Radu
  • Best Local Skills Development Program – Webtalks

 

Îi felicităm pe toți cei implicați în organizarea proiectelor și pe cei nominalizați pentru dedicare și dorința de a trăi într-o lume mai bună.

Un alt moment important din cadrul Conferinței Naționale a fost alegerea noului board JCI România 2021, care are următoarea componență:

Cătălina Brînză – Președinte
Alina Munteanu – IPP
Alina Radu – Vicepreședinte Relații Internaționale
Irina Botnari – Vicepreședinte Marketing și Comunicare
Daniel Oltean – Vicepreședinte Dezvoltare Nord
Alexandra Botoș – Secretar General

Le dorim mult succes și perseverență să-și îndeplinească toate obiectivele!

Totodată, avem onoarea să vă prezentăm cel mai nou senator din partea JCI București, Cătălina Brînză, senator nr. 78963. Felicitări, Cătălina, meriți din plin această recunoaștere a implicării tale de-a lungul timpului. Cătălina s-a remarcat prin implicarea ei continuă atât în cadrul mandatului de Președinte al organizației locale în 2019, dar și prin nenumăratele proiecte pe care le-a coordonat de-a lungul timpului, încă din anul 2015 de când a devenit membru JCI București.

 

Comments are closed.

Close Search Window