Ediția #2 - Reziliență și adaptare în leadership

Obiectivul principal al proiectului “Business în Mișcare” este de a crea un eveniment de networking inovator și captivant, care are la bază o tradiție începută în urmă cu zece ani. După 12 ediții de Business pe Bicicletă, proiect consacrat JCI București din 2019, proiectul a fost redenumit în Business în mișcare. 

 

Prima ediție Business în mișcare a transformat tramvaiul într-un spațiu de networking și dezvoltare conferit de un cadru de dezbateri și discuții pe teme actuale alături de experți din domeniu, cu accent pe dezvoltarea personală și profesională. 

 

În continuarea acestei tradiții, ediția din 2023 a cărei temă este Reziliență și adaptare în leadership, își propune să meargă și mai departe, aducând în prim-plan vaporul Cernica de pe lacul Herăstrău ca mediu de conectare și învățare. Speakeri renumiți și experți în diverse domenii vor continua să fie punctul central al evenimentului, susținând discuții și dezbateri pe teme de actualitate precum reziliența sau modalitatea de adaptare a liderilor de astăzi. 

 

Așa cum vaporul navighează, liderii și profesioniștii din afaceri trebuie să fie capabili să se adapteze la mediul în continuă schimbare. Într-un mod similar, reziliența este crucială în această călătorie, la fel cum vaporul trebuie să reziste valurilor și obstacolelor întâlnite în călătorie. Prin aducerea unui grup select de speakeri renumiți și experți în diverse domenii, proiectul își propune să ofere un cadru pentru discuții cu accent pe dezvoltarea participanților și a skill-urilor de leadership folosindu-se de expertiza invitaților. 

 

Ulterior, acest eveniment oferă participanților șansa de a-și extinde rețeaua de contacte și de a construi relații valoroase într-un mediu prietenos și dinamic printr-o sesiune de networking într-un cadru relaxat.

 

În final, obiectivul acestui proiect este să ofere un cadru inspirațional, în care participanții să poată crea conexiuni semnificative, să învețe unii de la alții și să se dezvolte într-un mod interactiv și captivant.

De ce să participi la eveniment?

În cadrul evenimentului Business în mișcare, discuțiile și dezbaterile susținute de speakeri renumiți pot explora modul în care liderii și profesioniștii pot dezvolta abilități de adaptare și reziliență în fața provocărilor. Vaporul devine astfel un cadru vizual captivant pentru a ilustra ideea de a naviga prin schimbări și provocări în antreprenoriat zi de zi. 

Ce îți oferă această experiență?

Speakeri de top

Afli de la cei 4 experți invitați noutățile din domeniu și ce înseamnă reziliența sau adaptarea în leadership

Tips & Tricks

Înveți cum te poți adapta mai ușor vremurilor actuale și ce tips & tricks poți folosi în acest sens

Networking

Cunoști comunitatea JCI din România și ai ocazia să întâlnești oameni faini prin sesiunile de networking atent gândite

Cum a fost la ediția trecută?

Close Search Window