TINERI
INTRAPRENORI
DISCOVER YOUR STRENGTHS

WELCOME TO YOUR NEXT LEVEL UP!

Tineri Intraprenori” este un program de tip accelerator creat special pentru angajații cu potențial ridicat care își doresc să-și dezvolte abilitățile, să descopere talentele lor personale necesare trecerii la urmatorul nivel al carierei lor.

Programul reprezintă o oportunitate unică pentru a oferi participanților cunoștințele și instrumentele necesare pentru a deveni lideri intraprenoriali eficienți în cadrul organizației lor.

Viziunea noastră este de a crea o generație de lideri din interiorul organizațiilor capabili să genereze o transformare pozitivă în mediul lor prin inovație și intraprenoriat.

Înregistrează-te acum!

JCI Members

199 EUR

Valabil până la: 18 martie 2024

EArly Bird

299 EUR

Valabil până la: 10 martie 2024

Regular

399 EUR

Valabil până la: 15 martie 2024

Late Bird

449 EUR

Valabil până la: 18 martie 2024

Register Here

Pentru a te înscrie te rugăm să completezi formularul de mai jos.

După evaluarea aplicațiilor vom reveni cu vești despre acceptarea ta în program. Pentru ediția din acest an avem doar 15 locuri disponibile.

Sunt
Intraprenor

Sunt Coach,
Trainer, Mentor

Sunt
Angajat

Programul este bazat pe experiența personală a unui angajat, care, prin implicare și dorința de a-și pune în valoare calitățile personale, a urmat călătoria învățării.

De aici s-a născut ideea de a pune laolaltă cele însușite și a le împărtăși într-un mod structurat, cu susținerea profesioniștilor din domeniile propuse.

Cheia succesului acestui program este propria dorință și convingere a viitorului participant că vrea să îmbrățiseze schimbarea, este dispus să se implice activ și dornic de a urma direcția oferită.

Pentru toate acestea, pe lângă modulele de învățare și inspirație, călătoria continuă! Suntem suma oamenilor cu care ne înconjurăm și a acțiunilor în care ne implicăm, astfel că programul oferă access în comunitatea JCI, oferind un membership package de 1 an.

5 săptămâni de inspirație și învățare continuă

Leadership Masterclass

Sesiuni de coaching

Experți de top

Eveniment de Pitching

Acces în comunitatea JCI București

BENEFICII

WHAT’S IN IT FOR ME

AGENDĂ

MASTERCLASS

Leadership intraprenorial

25 MARTIE

teaser - 28

Despre bătăliile care contează și cine suntem când mizele sunt importante!

Participanții vor învăța și vor aplica conceptele esențiale ale leadershipului intraprenorial, inclusiv luarea inițiativei, gestionarea riscurilor și inovația în cadrul organizației.
Radu, Magor și Nevenca ne vor ghida cu inspirație într-o călătorie despre curaj, acțiune și auto-depășire !

  • Program disponibil pentru toți cei în căutare de inspirație și motivație


  • Intrare liberă pentru participanții programului Tineri Intraprenori

Înscrie-te la masterclass

Pentru a te înscrie la Masterclassul de Leadership Intraprenorial te rugăm să completezi formularul de mai jos.

PREȚ: 100 RON

OPENING EVENT

descoperĂ-Ți talentele personale

27 MARTIE

Program dezvoltat alături de Ioana Ebanca,
Gallup-Certified Strengths Coach, Certified Design Thinking, Storytelling, Life Coach, Personal Development Coach, NLP
and Emotional Intelligence Certified Coach

Participanții vor face parte dintr-un Assessment Center prin care își vor descoperi punctele forte prin metoda CliftonStrenghts și vor primi îndrumare pentru dezvoltarea și integrarea acestora în mediul personal și profesional.

01

PROCESS ComMUNICATION & PERFORMANCE MINDSET

3 APRILIE

program dezvoltat alături de Dana Tudor Tănase – Managing Partner at Creative&Bright, Certified Process Communication Model (PCM), Mental Toughness Trainer & Coach

Participanții vor învăța și vor aplica conceptele esențiale ale comunicării eficiente, bazate pe profile de personalitate, gestionarea stresului și dezvoltarea unei mentalități orientate spre performanță. Printr-o serie de workshop-uri interactive se vor explora tehnici de comunicare interpersonală pentru maximizarea potențialului personal și profesional.

02

design thinking

10 APRILIE

program dezvoltat alături de Cristina Irod, Creative Business Coach, Services & Strategy Facilitator. Senior Consultant.

Participanții vor învăța cum să abordeze situații complexe printr-un proces creativ și iterativ. Scopul este de a încuraja gândirea non-lineară, strategică și de a dezvolta soluții inovatoare.

03

Inovare și Gestionarea Proiectelor

17 APRILIE

program dezvoltat alături de Victoria Cupet

Director Board of Directors @ International Institute of Business Analysis™ (IIBA®) Romania, coach, trainer, autor best-seller

Participanții vor învăța să dezvolte proiecte inovatoare și să le gestioneze în mod eficient aprofundând principiile din Project Management. Se vor parcurge etapele realizării unui Business Case, Metodologii și instrumente utilizate, Studii de caz.

04

PITCHING & DEBATE

24 APRILIE

program dezvoltat alături de Andrei Scurtu – Debate & Public Speaking Trainer, Co-Founder ArguMentor, Trainer JCI MaR

Participanții vor dobândi abilități esențiale pentru a-și prezenta ideile și a le argumenta eficient într-o dezbatere.

Modulul include tehnici de comunicare persuasivă.

Sesiune bonus

Personal Branding & Self Awareness

program dezvoltat alături de Luiza Banyai – Organizational Developement Advisor,  Innovation & C-level Mentor, Transformative Coach

Absolvire program

Pitching Event

25 APRILIE

Fiecare participant își va susține proiectul în sesiunea de pitching din cadrul evenimentului final. Juriul prezent, condus de Andrei Dunuță, va desemna câștigătorul Tineri Intraprenori 2024.

Sesiuni de coaching

Vei beneficia de 2 sesiuni de coaching personalizat pentru stabilirea obiectivelor personale pe parcursul programului, cu unul din experții noștri.

DIANA ENACHE

adela bulai

Georgiana Vintila

Gabriela Mihoci

Înregistrează-te acum!

JCI Members

199 EUR

Valabil până la: 18 martie 2024

EArly Bird

299 EUR

Valabil până la: 10 martie 2024

Regular

399 EUR

Valabil până la: 15 martie 2024

Late Bird

449 EUR

Valabil până la: 18 martie 2024

Register Here

Pentru a te înscrie te rugăm să completezi formularul de mai jos.

După evaluarea aplicațiilor vom reveni cu vești despre acceptarea ta în program. Pentru ediția din acest an avem doar 15 locuri disponibile.

jci - developing leaders for a changing world

Junior Chamber InternationalJCI este una dintre cele mai importante organizații non–guvernamentale din lume, având peste 100 de organizații naționale afiliate worldwide, cu peste 200 000 membri la nivel internațional.

Fiecare membru JCI împărtășește convingerea potrivit căreia, pentru a crea o schimbare pozitivă pe termen lung, trebuie să devenim noi înșine mai buni.


JCI își conduce membrii într-o călătorie de evoluție personală și profesională, cu scopul dezvoltării adevăratului potențial, pe patru arii principale de acțiune – Dezvoltare personală și leadership, Business și antreprenoriat, Dezvoltare comunitară, Relații internaționale.

JCI oferă membrilor experiența practică pentru a deveni Comunicatori globali, Antreprenori & Intraprenori, Factori ai schimbării în comunitate.

JCI Membership benefits

Dezvoltarea ta continuă! Prin acțiunile de voluntariat în cadrul organizației JCI Romania, poți să te bucuri de o varietate de oportunități de dezvoltare:

Acces la diverse cursuri și traininguri

Oportunități internaționale 

Impact în comunitate

Dezvoltare personală

Recognition and awards

Parteneri

Close Search Window