Programul Tineri Antreprenori se adresează antreprenorilor aflați în primii ani de la lansarea afacerilor, în etapa de creștere și dezvoltare. Este momentul când, pe lângă pasiune și motivație, antreprenorul simte nevoia de structură și mentorat pentru a face fine tuning în proiectul său. Tineri Antreprenori 2019, ediția a 6-a a acestui proiect, a fost gândită ca un mini MBA menit să ofere acces la resurse și conținut de top pentru a veni în sprijinul celor care își doresc să ducă business-ul la un alt nivel. Ediția din 2019 s-a bucurat de suportul și experiența ambasadorului proiectului, Alex Dona.

Tineri Antreprenori mini MBA este un program de mentorat împărțit într-o serie de ateliere practice susținute de unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu. Fiecare temă abordată în cadrul workshopurilor acoperă o parte esențială din activitatea unui antreprenor în interacțiunea sa zilnică din business-ul pe care îl dezvoltă: marketing, comunicare, vânzări, fiscalitate, legal, administrativ, HR. În plus, la final, participanții au acces la 2 întâlniri 1 la 1 cu mentorii alocați pe parcursul programului. Mentorii sunt aleși în funcție de nevoile specifice ale business-ului fiecăruia.

Programul JCI Tineri Antreprenori mini MBA 2019 a obținut în iunie 2020 premiul Best Local Economic Development Program și recunoaștere la nivel european în cadrul Conferinței Europene de la Dublin.

Comments are closed.

Close Search Window